LES SOURCES DU MOULIN
CHAMBRES D'HÔTES
BED & BREAKFAST

Welkom op onze website / Bienvenue sur notre site web / Welcome at our website / Willkommen auf unsere Website

Wij, Dani & Bob, hebben in een mooi landelijk dorpje, genaamd Villers-Devant-Orval, een voormalige watermolen gevonden. Daar, in het Zuid-Oosten van België en 100 meter van de grens met Frankrijk, zijn wij in 2006 een chambres d'hôtes / bed & breakfast gestart. Deze molen ligt aan/over een snelstromende beek, genaamd "La Marche", en vormde vroeger een complex met het naastgelegen château.
Deze streek, genaamd de "Gaume" en een deel van Belgisch Lorraine, ligt precies tussen de Belgische- en de Franse Ardennen in en heeft een micro-klimaat, waardoor het hier meestal warmer, zonniger én droger is dan in de rest van België!
Vlakbij ons dorp ligt de bekende Abdij van Orval, van het wereldberoemde echte Trappistenbier en de oost-west, van Arlon naar Bouillon, stromende rivier de "Semois". Vanaf onze voordeur kun je meteen starten met wandelingen maken, mountainbiken, of heerlijk met de motor toeren. Ook kun je gaan kayakken of kanoën op de Semois of (afhankelijk van het seizoen natuurlijk) gaan langlaufen.
Verder zijn er in de onmiddellijke omgeving regelmatig sfeervolle brocantes/rommelmarkten te bezoeken of u kunt kastelen/abdijen/fortificaties/oude stadjes gaan bezoeken. Kijkt u maar eens onder de knop <Links/Liens>op deze site voor nog veel meer ideeën.

Als u meer informatie wenst, een arrangement wilt bespreken, of wilt reserveren, neemt u dan gerust per email of telefoon contact met ons op.
Si vous désirez plus d’informations, discuter d’un arrangement ou prendre une réservation, veuillez-nous contacter par courriel ou par téléphone.

Stuur ons een e-mail / Envoyez-nous un courriel: